Час приготування 15 хвилин
На 1 порцію:
8-10 листочків салату
невелика цибулина
ч. ложка яблучного оцту
1 ст. ложка води сіль
1 ст. ложка рослинної олії
1 ч. ложка дрібно порізаного кропу
1 ч. ложка подрібненої петрушки
1 ч. ложка порізаної зеленої цибулі
Салат вимийте, розберіть на листя і обсушити. Цибулину очистіть і дрібно наріжте.
Яблучний оцет розмішайте з 1 ст. ложкою води і сіллю. Додайте масло, цибулю, кріп і петрушку, все ретельно перемішайте. Листя салату наріжте смужками і змішайте з підливою.
Варіант
Підлива буде ще пікантніше, якщо додати в неї трохи часнику.
www.jlady.ru
На 1 порцію:
8-10 листочків салату
невелика цибулина
ч. ложка яблучного оцту
1 ст. ложка води сіль
1 ст. ложка рослинної олії
1 ч. ложка дрібно порізаного кропу
1 ч. ложка подрібненої петрушки
1 ч. ложка порізаної зеленої цибулі
Салат вимийте, розберіть на листя і обсушити. Цибулину очистіть і дрібно наріжте.
Яблучний оцет розмішайте з 1 ст. ложкою води і сіллю. Додайте масло, цибулю, кріп і петрушку, все ретельно перемішайте. Листя салату наріжте смужками і змішайте з підливою.
Варіант
Підлива буде ще пікантніше, якщо додати в неї трохи часнику.
www.jlady.ru