Вам знадобляться:
дрібна картопля
листя базиліка
часник
червона цибуля
шнітт-лук
петрушка
червоний винний оцет
На десять порцій салату потрібно двадцять чотири штуки картоплі, дванадцять великих листя базиліка, два зубчики часнику, одна цибулина, дві столові ложки шнііт-лука, шістдесят грамів петрушки, три столові ложки винного оцту.
Салат з оливковою олією рецепт:
Картоплю відварити до готовності, воду злити і охолодити його, залишивши трохи теплим. У такому стані картоплю нарізаємо великими шматками і викладаємо в салатницю. Часник тиснемо, цибулину дрібно нарізаємо, шнііт-лук, петрушку і базилік теж нарізаємо дрібно. Потім все це перемішуємо. Заливаємо оливковою олією, подрібнюємо у блендері і поливаємо картоплю. Він повинен бути теплим, щоб краще ввібрати заправку. Все перемішуємо і залишаємо на годину. Подавати не охолодженим.
www.jlady.ru
дрібна картопля
листя базиліка
часник
червона цибуля
шнітт-лук
петрушка
червоний винний оцет
На десять порцій салату потрібно двадцять чотири штуки картоплі, дванадцять великих листя базиліка, два зубчики часнику, одна цибулина, дві столові ложки шнііт-лука, шістдесят грамів петрушки, три столові ложки винного оцту.
Салат з оливковою олією рецепт:
Картоплю відварити до готовності, воду злити і охолодити його, залишивши трохи теплим. У такому стані картоплю нарізаємо великими шматками і викладаємо в салатницю. Часник тиснемо, цибулину дрібно нарізаємо, шнііт-лук, петрушку і базилік теж нарізаємо дрібно. Потім все це перемішуємо. Заливаємо оливковою олією, подрібнюємо у блендері і поливаємо картоплю. Він повинен бути теплим, щоб краще ввібрати заправку. Все перемішуємо і залишаємо на годину. Подавати не охолодженим.
www.jlady.ru