Час приготування 20 хвилин
На 4 порції:
головка салату
250 г полуниці
2 апельсини
фруктовий сметанний соус
Листя салату вимийте і добре обсушити паперовою серветкою, укладіть в салатницю.
Полуницю переберіть, вимийте, обсушити і покладіть на листя салату.
Апельсини очистити, розділіть на часточки, з часточок зніміть прозорі плівки і додайте їх до салату.
Салат полийте фруктовим сметанним соусом.
Рада
Зелені салати повинні бути хрусткими і свіжими. Їх потрібно готувати безпосередньо перед подачею до столу! Салат потрібно швидко сполоснути в холодній воді і дуже добре обсушити, щоб смак всіх компонентів і салатного соусу залишився незмінним, і не «розбавили» залишилася на листі водою.
www.jlady.ru