Для приготування вареників вам знадобиться:
Для тіста:
борошно 3 склянки
вода 0.5 склянки
яйця 2 шт
сіль за смаком
Для начинки:
капуста квашена 4 стакана або капуста свіжа 1 кг
цибуля ріпчаста 2 головки
морква 1 шт
корінь петрушки 1 шт
масло рослинне 2 ст. ложки
томат-пюре 1.5 ст. ложки
перець чорний мелений за смаком
сіль за смаком
Борошно з'єднати з водою, яйцями і сіллю, замісити тісто, витримати його 30 хвилин. Для начинки капусту дрібно нашаткувати і злегка обсмажити на частини масла. Цибулю, моркву і петрушку також дрібно нашаткувати, обсмажити на олії, що, додати сіль, перець, томат і змішати з капустою. Отриману масу тушкувати на слабкому вогні до випарювання рідини.
З тіста та начинки сформувати досить великі вареники й відварити їх у підсоленій воді.
Подати вареники з підсмаженою цибулею, полив маслом, в якому він смажився.
www.jlady.ru
Для тіста:
борошно 3 склянки
вода 0.5 склянки
яйця 2 шт
сіль за смаком
Для начинки:
капуста квашена 4 стакана або капуста свіжа 1 кг
цибуля ріпчаста 2 головки
морква 1 шт
корінь петрушки 1 шт
масло рослинне 2 ст. ложки
томат-пюре 1.5 ст. ложки
перець чорний мелений за смаком
сіль за смаком
Борошно з'єднати з водою, яйцями і сіллю, замісити тісто, витримати його 30 хвилин. Для начинки капусту дрібно нашаткувати і злегка обсмажити на частини масла. Цибулю, моркву і петрушку також дрібно нашаткувати, обсмажити на олії, що, додати сіль, перець, томат і змішати з капустою. Отриману масу тушкувати на слабкому вогні до випарювання рідини.
З тіста та начинки сформувати досить великі вареники й відварити їх у підсоленій воді.
Подати вареники з підсмаженою цибулею, полив маслом, в якому він смажився.
www.jlady.ru