Якщо ви думаєте, що час заготівель пройшло, ви серйозно помиляєтеся. Зараз ті самі дні, коли можна створити своїми руками справжні ласощі з того, що поки що пропонується в магазинах або тільки що зібрано на заміській ділянці. Наприклад, варення з кабачків.
Кабачок надзвичайно корисний для здоров'я. У ньому багато клітковини, він не шкідливий для фігури.
У ці осінні дні кабачки на ринках поки що казково дешеві. Це продукт, надзвичайно корисний для здоров'я. У ньому багато клітковини, він не шкідливий для фігури. Його легко купити і легко приготувати. Для того, щоб приготувати кабачкової варення, можна взяти плоди будь-якого розміру. Навіть ті, які встигли вирости до розмірів невеликої карети. Молоді кабачки досить просто добре промити в проточній воді. Гігантів доведеться очистити. Для приготування варення кабачки нарізати кубиками зі стороною в 1-1,5 сантиметра.
Додатково промиваються, великі кабачки очищаються від зерен. Далі, як і при приготуванні звичного варення, береться 1 кг цукру на 1 кг кабачків. Суміш залишають на ніч і вранці дали сік в цукрі кабачки варять на швидкому вогні до закипання. Далі 15 хвилин кип'ятять, остуджують і варять вже на повільному вогні ще одну годину. Правда, деякі господині вважають за краще три рази варити кабачки на швидкому вогні по 15-20 хвилин.
Ніхто з ваших знайомих не здогадається, з чого зварено це вишукане варення
Ніхто з ваших знайомих не здогадається, з чого зварено це вишукане варення. Буде називатися груша, айва, біла слива, навіть ананас. Приємний смак припаде до душі самому вибагливому гостю.
З кабачків можна зробити відразу три сорти варення. Просте варення з кабачків, варення з кабачків з лимоном і варення з кабачків з апельсином. В останніх двох випадках кабачки змішуються не тільки з цукром, але і цитрусовими. І апельсин, лимон і додаються в суміш для варення разом з цедрою з розрахунку 2 великих плоди на 1 кілограм кабачків. Для посилення цитрусового смаку з одного лимона або апельсина цедру в суміш можна попередньо натерти на тертці.
Кабачок надзвичайно корисний для здоров'я. У ньому багато клітковини, він не шкідливий для фігури.
У ці осінні дні кабачки на ринках поки що казково дешеві. Це продукт, надзвичайно корисний для здоров'я. У ньому багато клітковини, він не шкідливий для фігури. Його легко купити і легко приготувати. Для того, щоб приготувати кабачкової варення, можна взяти плоди будь-якого розміру. Навіть ті, які встигли вирости до розмірів невеликої карети. Молоді кабачки досить просто добре промити в проточній воді. Гігантів доведеться очистити. Для приготування варення кабачки нарізати кубиками зі стороною в 1-1,5 сантиметра.
Додатково промиваються, великі кабачки очищаються від зерен. Далі, як і при приготуванні звичного варення, береться 1 кг цукру на 1 кг кабачків. Суміш залишають на ніч і вранці дали сік в цукрі кабачки варять на швидкому вогні до закипання. Далі 15 хвилин кип'ятять, остуджують і варять вже на повільному вогні ще одну годину. Правда, деякі господині вважають за краще три рази варити кабачки на швидкому вогні по 15-20 хвилин.
Ніхто з ваших знайомих не здогадається, з чого зварено це вишукане варення
Ніхто з ваших знайомих не здогадається, з чого зварено це вишукане варення. Буде називатися груша, айва, біла слива, навіть ананас. Приємний смак припаде до душі самому вибагливому гостю.
З кабачків можна зробити відразу три сорти варення. Просте варення з кабачків, варення з кабачків з лимоном і варення з кабачків з апельсином. В останніх двох випадках кабачки змішуються не тільки з цукром, але і цитрусовими. І апельсин, лимон і додаються в суміш для варення разом з цедрою з розрахунку 2 великих плоди на 1 кілограм кабачків. Для посилення цитрусового смаку з одного лимона або апельсина цедру в суміш можна попередньо натерти на тертці.