Час приготування 30 хвилин
На 4 порції вам знадобляться:
2 маленькі солодкі дині з жовтою м'якоттю
2 / 8 л напівсухого вина
2 ст. ложки свіжовіджатого апельсинового соку
2 ст. ложки коньяку
Дині розріжте поперек навпіл. Ложкою викладіть насіння і рідку м'якоть. Маленькій круглої виїмкою виріжте кульки з твердої м'якоті дині. Кульки покладіть в миску і полити вином. Закрийте кришкою і приблизно на 6 годин поставте в холодильник.
Дві половинки дині відкладіть для сервіровки. Найкраще загорніть їх у поліетиленовий пакет і також помістіть в холодильник.
З кульок дині злийте сік з вином і відкладіть. 2 ст. ложки перемішайте з апельсиновим соком і коньяком. Кульки перекладіть в половинки дині і полийте апельсиновим соком. Ще раз на півгодини поставте настоюватися в холодильник, потім подайте до столу.
З салатом подайте свіжоспечені несолодкі булочки.
www.jlady.ru